Omakustannekirja

Omakustannekirja voi olla esimerkiksi historiikki, omaelämänkerta, novelli tai vaikka romaani. Olet saanut satoja sivuja Word dokumenttia kasaan ja nyt se pitäisi saada paperille. Teemme omakustannekirjasi halutessasi vaikka ulkoasun suunnittelusta lähtien kova- tai pehmeäkantiseksi tyylikkääksi kirjaksi; myyntiin tai vaikka vain sukulaisille/ystäville/työtovereille jaettavaksi.

Omakustannekirja tarpeidesi mukaan

Kansi on puoli kirjaa -sanonta pätee myös omakustannekirjaan. Halutessasi saat omakustannekirjasi kannen laminoinnilla päällystettynä (silky touch, matta- tai kiiltäväpintaisena), joka antaa sille arvokkuutta ja kestävyyttä. Erikoisuutta tavoitteleville on tarjolla erilaisia folioefektejä (hopea/kulta/kirkas kohdelami). Pehmeäkantisissa voi fiilistellä esimerkiksi erikoisemmilla päällystämättömillä papereilla.

Aineistosi voi olla painovalmis PDF tai vain vaikka tekstinkäsittelyohjelmalla tehtyä A4 liuskaa ja kasa valokuvia. Teemme tarvittaessa ulkoasun suunnittelun ja taiton toiveidesi mukaan, lopputuotteena tyylikäs, ammattimainen julkaisu tuleville polville ihmeteltäväksi.

Konekantamme mahdollistaa myös erittäin suuret, maksimissaan 420x310mm vaakakokoiset pehmeäkantiset kirjat. Oiva formaatti esim. arkkitehtien diplomitöille tai vastaavaan esittelykäyttöön, jossa tarvitaan isoja kuvia.

Ota  yhteyttä!