Meistä

Lauttasaarelainen painotalo palvelee Helsingistä Ivaloon

Picascript Oy on todellinen täyden palvelun painotalo. Olemme sekä osaava offsetpaino, nopean ketterä digipaino että suurkuvatulostuksen ammattilainen. Helsingin Lauttasaaressa toimivan painotalomme koko ei päätä huimaa, mutta ripeytemme ja kustannustehokkuutemme suorastaan pökerryttävät! Tarjoamme sinulle henkilökohtaista ja mukavan tuttavallista palvelua kaikkiin painotarpeisiisi. Meiltä saat kaikki painotuotteet aivan huippuedullisesti!

Painotuotteet ketterästi ja kokemuksella

Vaikka hieman kehuskelun puolelle meneekin, voimme luvata, että niin ison kuin pienen painotyön tilaaminen meiltä on sinulle helppoa. Ketterä työtahtimme takaa nopean palvelun, joten kärsivällisyyttä emme sinulta kaipaa. Kokemusta painoalan töistä meillä on jo huimat 25 vuotta! Tutustu painopalveluihimme ja hämmästy!

Mukavan neuvokasta palvelua

Jos kaipaat vielä lisää tietoa, saat meiltä näppäriä vinkkejä ja nokkelia vihjeitä koskien painoaineiston tekoa. Aineisto-ohjeestamme voit lukaista, miten saat tehtyä oikeanlaisen PDF-dokumentin erilaisilla ohjelmilla.

Jos kimurantit painokysymykset vaivaavat, soita painotalomme numeroon 09 622 1120 – autamme ja vastaamme kysymyksiin ammattitaidolla. Meiltähän löytyy vastaus kaikkeen! Tai no, ainakin painoasioita koskeviin kysymyksiin.

Picascript Oy juhlii tänä vuonna 30-vuotis taivaltaan.

Pyrimme juhlinnasta huolimatta pitämään lupauksemme asiakkaillemme ja tarjoamme edullisia painotuotteita ja vallan erinomaista palvelua tänäkin vuonna, kuten jo 30 vuoden ajan on tehty!

Älä turhia odottele, toimi!

Toisaalta – miksi odotella turhia tai käyttää aikaa sivujemme selailuun? Mitä jos vain ottaisit luurin käteen NYT ja soittaisit meille! Jos et satu olemaan juttupäällä, voit myös kirjoitella meille sähköpostia. Suoran toiminnan naiset ja miehet voivat siirtyä suoraan tarjouspyyntöön.

Etusivun kuvat © Shutterstock